Elitegruppen AB i Stockholm

Elitegruppen AB i Stockholm är ett företag som arbetar i hela Stockholm. Elitegruppen samarbetar med olika företag från olika branschen. Elitegruppen strävar sig för att bli en komplett leverantör till våra kunder. Vi är ett serviceföretag som erbjuder alla tjänster inom hushållet. Under de senaste tiderna har vi bjudit kontorstädning,  hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och m.m men har fokuserat mest på olika sort renoveringar samt bygg- och måleriarbeten. Vårt mål är att alltid ge våra kunder den bästa servicen, bra pris och till mycket hög kvalité.
Elitegruppen AB i Stockholm är en flexibel leverantör av alla våra tjänster och vi arbetar med korta beslutsvägar och enkla förhandlingar. Vi har ett professionellt utbud av tjänster och hög service.
Elitegruppen AB i Stockholm gör sitt bästa, är flexibel, lätt att samarbeta och har bra kommunikationen med våra kunder.
Elitegruppen AB i Stockholm kan hjälpa dig hela vägen till ett kvalitetssäkrat boende. Vi har lång erfarenhet och specialistkunskap inom måleri- och snickeriarbeten, både inomhus och utomhus, samt kakel- och stensättningar.
Innan Elitegruppen AB i Stockholm påbörjar ett arbete hos en kund går vi igenom alla detaljer och pratar om hur du som kund vill att arbetet ska utföras. Vi går även igenom betalningsplaner, villkor och garantier samt extra försäkringar som kan ingås efter önskemål. Det är viktigt att du som kund kan ta dig denna tid för att vi ska kunna ge dig det du önskar.